A GoodWe egy vezető, stratégiai gondolkodású vállalat, amelyet 2010-ben alapítottak. A cég a napelemes inverterek és energiatároló megoldások kutatására és gyártására összpontosít.

A GoodWe gyártási kapacitása 2019-ben 12 GW, termékeit több mint 100 országban széles körben használják lakóépületek tetején, kereskedelmi rendszerekben és energiatároló rendszerekben.

A GoodWe a Bloomberg, az IHS & Wood Mackenzie szerint bekerült a világ 10 legjobb inverter gyártója közé. Méretét tekintve pedig az 5 legnagyobb kínai invertergyártó egyike:

Top 5 legnagyobb kínai inverter gyártó

Top 5 legnagyobb kínai inverter gyártó

A GoodWe arra összpontosít, hogy a sikert az ügyfelek által elért élménnyel párosítsa: azonosítja és integrálja a rendelkezésre álló legfejlettebb alkatrészeket és technikákat, miközben páratlan értékesítés utáni szolgáltatást kínál. A cég olyan műhelykoncepciót dolgozott ki, amelynek célja globális támogatás nyújtása minden ügyfél számára, ideértve a tervezési tanácsadást, a műszaki képzést, a helyszíni támogatást és az értékesítés utáni szolgáltatást.

A GoodWe a megbízhatóságra, a stabilitásra és a fenntartható fejlődésre építette hírnevét minden olyan piacon, amelyen működik. Ennek köszönhetően a részesedésük a solar piacon folyamatosan növekszik.